cazare predeal eden

Wiki Article



locuri de cazare in predeal
Consider: 11:00 Prețul nu incorporate taxa de salvamont si taxa de promovare turistică! ! Prețul variază in funcție de numărul de persoane si perioada de cazare! Primim si vouchere de vacanța de la ...

De asemenea, cele 4 săli de mese și terasa vă întâmpină de fiecare dată cu preparate gustoase și băuturi fine.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt finish, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati web-site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Politicile de la BW Leading Selection City Hotel, Sofia

Generally speaking partiile din Predeal sunt diversificate si se potrivesc oricarui suggestion de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi Intense, ski nocturn, cross-place etcetera.

Hotelul are si un cafe, cu mancare buna si private foarte amabil atat in receptie cat si in cafe, in ciuda faptului ca period foarte aglomerat. Am apreciat la micul dejun in Distinctive, omleta taraneasca si croissantele calde. De asemenea, cafeaua a fost buna, corecta, de la Nespresso.

***Acesta este un evaluation by calatorinbascheti.ro și reprezintă demanding percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Cabana Mountain Check out se afla in Paraul Rece care este cunoscut pentru aerul curat, puternic ionizat, beneficiind de un cadru all-natural pitoresc şi o locaţie deosebită iar altitudinea este de aprox. 1050 m. Condiţiile climaterice ...

Căsuța din copaci Garden Chalet dispune de un dormitor de 35 mp dotat cu pat dublu king dimensions, o canapea extensibilă, baie proprie și o chicinetă cu toate dotările necesare.

-bucătăria foarte bine dotată cu filtru de cafea și vesela -apartamentul curat și paturile comode -baia bine dotată cu two chiuvete și cada cu jacuzzi -gazda foarte amabilă -sistemul de securitatea foarte inteligent

It is actually an extraordinary place to stay, very near Sinaia Centre. The house owners are cazare in predeal greaca remarkable individuals. The accommodation is very relaxed and the breakfast is very good.

It starts using a booking The sole way to depart an evaluation should be to to start with come up with a booking. mai multe Which is how We all know our testimonials come from serious friends that have stayed in the property.

Apartament 2 cam Predeal se găsește în Predeal, la doar twenty km de Castelul Peleş, și oferă acces la un lounge comun și o terasă, precum și o bucătărie comună.

* Rooms Remaining refers to the cazare munte predeal number of rooms left on Booking.com at the lowest fee delivered. Other rooms may be obtainable on other internet sites.

The host was extremely helpful and also hooked us up using an ice scraper cazare predeal in padure showcasing a snow brush for our auto when we had been cazare predelut booking leaving as it was buried in snow. Solid nine/ten, and I'd Fortunately stay the evening there once more.

Report this wiki page